Η λύση μας για εσάς

Οι υπηρεσίες HR Analysis στοχεύουν στην παραγωγικότητα και την κερδοφορία της εταιρείας σας.

Η HR Analysis προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού που σας παρέχουν την ελευθερία να λειτουργείτε αποτελεσματικά την επιχείρησή σας.

Καθώς η επιχείρησή σας μεγαλώνει, χρειάζεστε την ευελιξία να παρακολουθείτε, να διαχειρίζεστε και να διευθύνετε την επιχείρησή σας.

Η HR Analysis θα σχεδιάσει, θα κατευθύνει και θα συντονίσει τις διοικητικές λειτουργίες του ανθρώπινου δυναμικού της επιχείρησής σας. Επιβλέπουμε την αναζήτηση, τις συνεντεύξεις και την πρόσληψη νέου προσωπικού. Αναλαμβάνουμε τις διαβουλεύσεις με κορυφαία στελέχη για στρατηγικό σχεδιασμό και χρησιμεύουμε ως σύνδεσμος μεταξύ της διοίκησης του οργανισμού σας και των υπαλλήλων σας. Δείτε παρακάτω μια ολοκληρωμένη λίστα με τις υπηρεσίες που προσφέρουμε.

Ανθρώπινο Δυναμικό

Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να ενισχύσετε τη διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού σας και να αναπτύξετε την αποδοτικότητα των εργαζομένων σας

Διαχείριση Παροχών

Προσελκύουμε ποιοτικούς υπαλλήλους για την επιχείρησή σας εφαρμόζοντας ελκυστικές πολιτικές ποιοτικών κινήτρων και παροχών.

Υπηρεσίες Μισθοδοσίας

Σας απαλλάσσουμε από το άγχος διαχείρισης μισθοδοσίας σε κάθε επίπεδο εφαρμογής της. Συνεργαζόμενοι μαζί μας η μόνη υποχρέωση σας θα είναι η πληρωμή των εργαζομένων σύμφωνα με την κατάσταση μισθοδοσίας που λαμβάνετε από την HR Analysis.

Διαχείριση Κινδύνων

Αξιολογούμε και αντιμετωπίζουμε πιθανούς κινδύνους που συνεπάγεται η ύπαρξη εργατικού δυναμικού.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε πώς η HR Analysis μπορεί να βοηθήσει την επιχείρησή σας!

Ένας από τους εκπροσώπους μας θα επικοινωνήσει σύντομα μαζί σας.