Εταιρεία

Η HR Analysis είναι ο κορυφαίος πάροχος διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού με έδρα την Κρήτη. Παρέχουμε μια ολοκληρωμένη και οικονομικά αποδοτική προσέγγιση στη διαχείριση του ανθρώπινου δυναμικού, προσφέροντας υπηρεσίες σε τομείς όπως η Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού, η Διαχείριση Παροχών, η Διαχείριση Μισθοδοσίας και η Διαχείριση Κινδύνων που προκύπτουν από την απασχόληση προσωπικού σε μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις.

Είτε είστε σημαντικός παίκτης της αγοράς που θέλει να βελτιώσει τη Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού της Εταιρείας του είτε μια μικρή επιχείρηση που δεν έχει ακόμη τους πόρους για να διαχειριστεί το ανθρώπινο δυναμικό της, η Human Resource Analysis μπορεί να σας βοηθήσει!

Οι σύμβουλοι ανθρώπινου δυναμικού της εταιρείας μας έχουν εκτενή εμπειρία την οποία χρησιμοποιούν για να επιλύσουν οποιαδήποτε ζητήματα προκύπτουν στο χώρο εργασίας.

Εργαζόμαστε σκληρά και προσπαθούμε να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες της κάθε εταιρείας μεμονωμένα με τις υπηρεσίες που προσφέρουμε ώστε οι καθημερινές λειτουργίες στον χώρο εργασίας σας είναι Ασφαλείς, Φιλόξενες και παρόλα αυτά Παραγωγικές!

Οι Αξίες μας

Στην HR Analysis, είμαστε υπερήφανοι που παρέχουμε την καλύτερη δυνατή υποστήριξη ανθρώπινου δυναμικού στους πελάτες μας. Για να είμαστε σίγουροι ότι διατηρούμε υψηλά πρότυπα στην παροχή υπηρεσιών, η HR Analysis έχουμε καθιερώσει ένα σύνολο αξιών που αντικατοπτρίζουν τις δεξιότητές μας, το όραμά μας και τον τρόπο που λειτουργούμε.

Υπηρεσίες Ανθρώπινου Δυναμικού Επικοινωνήστε μαζί μας

Οι άνθρωποί μας

Φροντίζουμε τους ανθρώπους μας, ώστε να μπορούν να φροντίσουν την επιχείρησή σας. Για την εταιρία μας οι άνθρωποί μας είναι αυτοί που αποτελούν την κινητήρια δύναμή της. Γι΄ αυτό και επενδύουμε συνεχώς στην εκπαίδευση και την ανάπτυξή τους.

Αξιολόγηση & Βελτίωση

Είμαστε περήφανοι για την ποιότητα των υπηρεσιών μας, καθώς σας προσφέρουμε  την υψηλότερη υποστήριξη. Αναζητούμε τακτικά την αξιολόγηση από τους πελάτες μας ώστε να βελτιώνουμε τις υπηρεσίες μας.

Εμπιστοσύνη & Ακεραιότητα

Λειτουργούμε με εμπιστευτικότητα και ακεραιότητα, για να προστατεύσουμε και να αναπτύξουμε την επιχείρησή σας. Οι πελάτες μας γνωρίζουν ότι είμαστε στο πλευρό τους και ότι θα αξιοποιήσουμε κάθε πρακτική για να τους βοηθήσουμε να έχουν μια καλύτερη επιχείρηση. Τηρούμε τις υποσχέσεις που δίνουμε, ενώ είμαστε σαφείς και διαφανείς, σε κάθε βήμα της συνεργασίας μας.

Καινοτομία & Ανάπτυξη

Επιδιώκουμε την καινοτομία στον τομέα μας με στόχο την ανάπτυξη των πελατών μας αλλά και της εταιρείας μας. Επανεξετάζουμε συνεχώς τη γκάμα και την ποιότητα των υπηρεσιών μας για να διασφαλίσουμε ότι είμαστε ανταγωνιστικοί και παρέχουμε άριστες υπηρεσίες. Στόχος μας είναι να υπερβαίνουμε τις προσδοκίες των πελατών μας.

Οι Υπηρεσίες μας στο HR

Η HR Analysis προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού που σας παρέχουν την ελευθερία να λειτουργείτε αποτελεσματικά την επιχείρησή σας.

Καθώς η επιχείρησή σας μεγαλώνει, χρειάζεστε την ευελιξία να παρακολουθείτε, να διαχειρίζεστε και να διευθύνετε την επιχείρησή σας.

Η HR Analysis θα σχεδιάσει, θα κατευθύνει και θα συντονίσει τις διοικητικές λειτουργίες του ανθρώπινου δυναμικού της επιχείρησής σας. Επιβλέπουμε την αναζήτηση, τις συνεντεύξεις και την πρόσληψη νέου προσωπικού. Αναλαμβάνουμε τις διαβουλεύσεις με κορυφαία στελέχη για στρατηγικό σχεδιασμό και χρησιμεύουμε ως σύνδεσμος μεταξύ της διοίκησης του οργανισμού σας και των υπαλλήλων σας. Δείτε παρακάτω μια ολοκληρωμένη λίστα με τις υπηρεσίες που προσφέρουμε.

Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού

Παρέχουμε στους πελάτες μας μια οικονομικά αποδοτική λύση για τη διαχείριση του τμήματος Ανθρώπινου Δυναμικού τους. 

Διαχείριση Παροχών Εργαζομένων

Δημιουργούμε ελκυστικά πακέτα διαχείρισης παροχών σε εργαζόμενους που θα ωφελήσουν εσάς και τους υπαλλήλους σας.

Εξειδικευμένη Διαχείριση Μισθοδοσίας

Συμβάλουμε στην παραγωγικότητα και την κερδοφορία τηςεπιχείρησή σας με εξειδικευμένες υπηρεσίες διαχείρισης μισθοδοσίας.

Διαχείριση Κινδύνων Ανθρωπίνου Δυναμικού

Αξιολογούμε και αντιμετωπίζουμε τους κινδύνους ανθρωπίνου δυναμικού που μπορεί να προκύψουν στην επιχείρησή σας. 

Περισσότερα